Resultaten voor ict zorg


    
ict zorg

ICT en de zorg NIVEL.
Hieronder staat een aantal recente publicaties behorende bij het thema ICT en de zorg. Op dit moment is de site van het Consumentenpanel nog in aanbouw. Binnenkort zullen alle publicaties over dit thema hieronder te vinden zijn. Publicaties behorende bij het thema ICT en de zorg.
Belang van ICT in de zorg ZonMw.
ICT applicaties kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan kwaliteit, veiligheid en kostenbeheersing in de zorg. Met name in de zorg voor chronisch zieken, waarbij vaak meer dan zes verschillende zorgaanbieders zijn betrokken, biedt ICT kansen om patient empowerment zelfredzaamheid te bevorderen en zorg veiliger en efficiënter in te richten.
Zorg ICT 2018 Jaarbeurs.
Zorg ICT is interessant voor directie en management, zorgmanagers, innovatiemanagers, beleidsmakers, projectleiders, zorgprofessionals, ICT managers en ICT medewerkers die werkzaam zijn bij of voor zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verpleeg en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en overheden.
Zorg ICT partner ICTZ.
Wij bieden een breed portfolio aan producten en diensten die u als zorginstelling helpen meer tijd vrij te maken voor uw primaire activiteit: zorgverlening. Denk hierbij aan het op maat bouwen van Elektronisch Patiënten Dossiers, het hosten van omgevingen en het proactief monitoren van systemen waardoor beschikbaarheid en betrouwbaarheid tot een hoger niveau getild worden.
Informatie.
Wat heeft Zorg ICT u te bieden? Zorg ICT is hét startpunt voor digitaal gedreven zorg. Het event Zorg ICT is daarbij het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie, inspiratie en is de uitgelezen gelegenheid om kennis uit te wisselen en te netwerken met vakgenoten.
ICT-innovaties in de Zorg Windesheim.
ProMemo, het expertise-centrum dat recent is opgericht door de lectoraten Innoveren in de Ouderenzorg en ICT-innovaties in de Zorg, draagt bij aan een dementievriendelijker Nederland. Meer over ProMemo. Meer over ICT innovaties in de Zorg. Over ICT innovaties in de Zorg.
Verbeter de kwaliteit van zorg met de inzet van ICT.
Dankzij onze ervaring met ICT in de zorg zijn wij in staat om ICT dusdanig in te richten dat u en uw zorgverleners zich zorgeloos en efficiënt kunnen bezighouden met de zorg voor patiënten. Benieuwd naar de optimale ICT-omgeving voor uw zorginstelling?
Meer echte zorgverleners op beurs Zorg ICT Zorgvisie.
Vandaag begint in Utrecht de jaarlijkse beurs Zorg ICT. Het aantal exposanten bedraagt dit jaar 180, een toename van 20 ten opzichte van de editie van 2017. De beurs Zorg ICT is al jaren het belangrijkste en best bezochte evenement op het gebied van technologie en innovatie in de zorgsector.
DigitaleZorg.nl Het kennisplatform voor Zorg, ICT en Innovatie.
Posted on 24/01/2017 in Actueel 0 reacties. Bent u een ondernemer met dé ultieme oplossing voor de zorg? Dan heeft zorginnovatie.nl een mooie kans voor u. Wij zijn op zoek naar innovaties die de kwaliteit en efficiency van zorg verbeteren.
Zorg ICT @vakbeursZorgICT Twitter.
Réafficher @ vakbeursZorgICT Masquer @ vakbeursZorgICT Suivre Suivre @ vakbeursZorgICT Abonné Abonné à @ vakbeursZorgICT Se désabonner Se désabonner de @ vakbeursZorgICT Bloqué A bloqué @ vakbeursZorgICT Débloquer Débloquer @ vakbeursZorgICT En attente Demande d'abonnement' à @ vakbeursZorgICT en attente Annuler Annuler votre demande d'abonnement' à @ vakbeursZorgICT. Zorg ICT is hét startpunt voor digitaal gedreven zorg 12 t/m 14 maart 2019 Jaarbeurs, Utrecht Tweet mee met ZICT.
De toekomst van zorg-ICT Blogs Skipr.
Meer grip en begrip voor patiënten en individuele begeleiding en behandeling op maat, optimaal ondersteund door ICT en logistiek, dat is het doel. Ik heb het in deze drie HIMSS-blogs gehad over verleden, heden en verre toekomst. Ik houd me daar zelf niet mee bezig. Ik ben dokter en wil applicaties die vandaag en morgen voor mijn patiënten in de spreekkamer resultaten geven, niet over een decennium. Maar de richting is belangrijk en daarom deel ik graag mijn visie. Maar als we het toch over de toekomst van de zorg hebben, misschien kijken we de verkeerde kant op.
IT ICT Zorg en Zorginstelling Ictivity.
Hoe kunnen we de rompslomp wegnemen en werk efficiënt maken? We vroegen het aan de zorgverleners zelf. ICT voor Bedrijven ICT voor Zorg ICT voor Overheid Ontdek onze ICT diensten voor de Zorg. Verhoog de kwaliteit van je IT-dienstverlening zonder om te kijken naar het beheer.

Contacteer ons