Meer resultaten voor ict groep


    
ict groep

BSS ICT Groep. managed-internet. pms. infotainment. support.
In 2006 BSS was asked to supply a computer network for the ship MS Amadagio, a five-star river cruise ship owned by Amawaterways. Today we manage the ICT for a number of river cruise shipping lines, we are onboard a total of 42 ships.
Detron Complexe ICT uitdagingen vragen om teamwork.
Steeds meer organisaties kiezen voor Skype for Business. Effectief samenwerken en communiceren via dit platform biedt nu nog meer voordelen. Jouw uitdagingen op ICT-gebied staan bij ons centraal. Actuele ICT vragen van bedrijven en organisaties hebben we geclusterd in themas.
Ict Group investor relations Overzicht fundamentele informatie.
De ICT Groep is met bijna 900 werknemers de grootste, onafhankelijke software-ontwikkelaar in Nederland en levert sinds de oprichting in 1978 software gerelateerde diensten aan hightech en complexe industriële ondernemingen en organisaties. ICT is met de 2 werkmaatschappijen ICT Embedded B.V.
ICT Group Nieuws Aandeel IEX.nl.
1.125 keer bekeken 0 reacties. 04 jan ICT in zee met batterijenleverancier. AMSTERDAM AFN ICT Groep is een samenwerking aangegaan met batterijleverancier Iwell op het gebied van energieopslagdiensten. Dat maakte het in Amsterdam genoteerde ICT-bedrijf bekend, zonder daarbij financiële details te melden.
Faillissement Netcom Ict Groep B.V. te Amsterdam F.13/18/72 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement Netcom Ict Groep B.V. Op 28-02-2018 is Netcom Ict Groep B.V. te Amsterdam Noord-Holland door de rechtbank in Amsterdam failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.13/18/72. De hoofdactiviteit van Netcom Ict Groep B.V.
Home Trends ICT Groep.
Een robuuste en toekomstgerichte informatie en communicatie-omgeving. Trends ICT Groep levert en integreert oplossingen voor een robuuste en toekomstgerichte informatie en communicatie-omgeving, die ook onder de hoogste druk overeind blijft. U ervaart alleen de voordelen van de techniek, niet de complexiteit.
Allround ICT-bedrijf Haceel ICT Groep.
Haceel ICT Groep is een allround ICT-bedrijf dat flexibel inzetbaar is. Wij zijn de externe ICT-afdeling van onze klanten. Organisaties kunnen bij ons terecht voor advies, beheer en uitvoering van alle ICT-gerelateerde zaken waarmee een bedrijf in het MKB in aanraking komt. Wat doet Haceel ICT Groep?
Vacatures bij Herke ICT Group.
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ICT? Wij zijn een groeiende onderneming en daarom altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Staat bij jou de klant centraal, ben je nieuwsgierig, enthousiast en beschik je over doorzettingsvermogen?
ICT Group Aandeel advies Guruwatch.nl.
NIBC Markets herhaalt het koopadvies voor ICT Group. zaterdag 3 maart 2018 0739: NIBC Markets herhaalt het koopadvies voor ICT Group Meer. NIBC Markets herhaalt het koopadvies voor ICT Group. woensdag 25 oktober 2017 1352: NIBC Markets herhaalt het koopadvies voor ICT Group Meer.
Overname Arcus IT.
Meer informatie over de overname van Digital Dynamics Computers BV of SoftwareHosting.nl. En de IT Infra Divisie van de Walbeek Groep, Arcus IT Group, vindt u in dit nieuwsbericht. Voor de overname van Loyall ICT Group verwijzen wij u graag naar dit nieuwsbericht.
Kendis ICT-groep Nederland BV Kendis ICT-groep Nederland.
Om deze eilandvorming inzichtelijk te maken en om de juiste combinaties daartussen te vinden en te realiseren werkt Kendis nauw samen met een aantal partners die gespecialiseerd zijn in die vakgebieden die nauw samenhangen met de ICT. Vanuit het ICT-centrum Haardijk in Hardenberg werken deze bedrijven samen om de afzonderlijke kennis te bundelen en als één pakket, via een loket, aan de eindgebruiker aan te bieden.
ICT Group Koers Aandeel IEX.nl.
Liveblog: ICT Group en KASBank 25 apr Column. Omzetgroei voor ICT 25 apr Nieuwsbericht. ICT heeft heel InTraffic in handen 22 mrt Nieuwsbericht. ICT Group acquireert vrolijk verder 02 mrt Column. ICT Group krikt omzet en winst op 02 mrt Nieuwsbericht.

Contacteer ons