Meer resultaten voor zorg en ict


    
zorg en ict

Zorg ICT 2018 Emerce.
Zorg ICT is interessant voor directie en management, zorgmanagers, innovatiemanagers, beleidsmakers, projectleiders, zorgprofessionals, ICT managers en ICT medewerkers die werkzaam zijn bij of voor zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verpleeg en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en overheden.
Lunch Zorg ICT 17 april SecureLink.
Wij hebben ruime ervaring met projecten bij de overheid, enterprise organisaties, gezondheidszorg, financiële en educatieve instellingen. Wij bieden u enkele cybersecurity whitepapers, datasheets, solutions briefs en andere documenten aan als download. Met SecureTV biedt een podium waarop actuele cybersecurity onderwerpen laagdrempelig worden gepresenteerd. Dit event is voorbij. Lunch Zorg ICT.
Bezoek onze stand op Zorg Ict 17 tm 19 april Enable U.
De optimalisatie van deze digitale processen garandeert dat zorginstellingen op efficiënte en veilige wijze een betere dienstverlening bieden. Zorg waarbij de patiënt centraal staat en in control is. Bekijk het volledige programma van onze seminars en meer via het profiel van Zorg Ict.
Zorg ICT 2018 van start in Jaarbeurs Computable.nl.
Bezoek Zorg ICT. Zorg ICT 2018 vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht van 17 tot en met 19 april 2018. Naast ruim 180 exposanten vindt u op de beursvloer ook theaters waar sprekers u op de hoogte brengen van actuele onderwerpen.
Consultant Ict Zorg-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Dit bedrijf heeft vacatures voor Consultant Ict Zorg. Sogeti is een IT-dienstverlener en is actief op het gebied van Cloud, IoT, Testing, Digital Manufacturing en Cyber Security en Blockchain.
Health Base Health Base op Zorg ICT 2018!
Tijdstip: 12.15-12.45 in Theater 1. Sprekers: Channah de Haas, apotheker/expert patiënteninformatie Health Base, Sumit Gokoel, art-onderzoeker LUMC. Meld u aan voor Zorg ICT om dit seminar te volgen. Ja, ik meld me aan voor Zorg ICT 2018. Zorgbegeleiding en zorgregistratie.
Zorg ICT Beurs ecare.nl.
Wil je alles weten over onze software, Puur? Kom dan op 5, 6 of 7 april naar de Zorg ICT beurs in de jaarbeurs in Utrecht! Onze stand is niet te missen. We zorgen voor lekkere koffie, Puur chocolaatjes en voor voldoende demoplekken zodat je alle ruimte en tijd hebt om Puur te ontdekken.
De toekomst van zorg-ICT Blogs Skipr.
Meer grip en begrip voor patiënten en individuele begeleiding en behandeling op maat, optimaal ondersteund door ICT en logistiek, dat is het doel. Ik heb het in deze drie HIMSS-blogs gehad over verleden, heden en verre toekomst. Ik houd me daar zelf niet mee bezig. Ik ben dokter en wil applicaties die vandaag en morgen voor mijn patiënten in de spreekkamer resultaten geven, niet over een decennium. Maar de richting is belangrijk en daarom deel ik graag mijn visie. Maar als we het toch over de toekomst van de zorg hebben, misschien kijken we de verkeerde kant op.
Adviseur Zorg Ict vacatures, werk Indeed.nl.
Veiligheidsregios en draagt zorg voor een goede bekendheid van de producten en. 5 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Instituut Fysieke Veiligheid Vacatures in Arnhem. Bkonnect Arnhem 3.500 5.000 per maand. Ervaring als Citrix Specialist binnen complexe ICT omgevingen.
Meer echte zorgverleners op beurs Zorg ICT Zorgvisie.
Vandaag begint in Utrecht de jaarlijkse beurs Zorg ICT. Het aantal exposanten bedraagt dit jaar 180, een toename van 20 ten opzichte van de editie van 2017. De beurs Zorg ICT is al jaren het belangrijkste en best bezochte evenement op het gebied van technologie en innovatie in de zorgsector.
Zorg ICT 2018 Jaarbeurs.
Zorg ICT is interessant voor directie en management, zorgmanagers, innovatiemanagers, beleidsmakers, projectleiders, zorgprofessionals, ICT managers en ICT medewerkers die werkzaam zijn bij of voor zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verpleeg en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en overheden.
Medisch Zorg ICT vacatures NationaleVacaturebank.nl.
HBO denk en werkniveauaantoonbaar minimaal 2 jaar ervaring als ICT en ervaring op het gebied van ICT omgevingen, opgedaan in de afgelopen met het aansturen van interne en externe leveranciers op het gebied van ICT Projectleider ICT Je hebt een coördinerende en bewakende rol waarbij je zorg draagt voor een optimale omgeving voor samenwerking tussen jouw ICT collega's, de vak afdelingen professional heeftHBO: werk en denkniveauErvaring met ICT.

Contacteer ons