Resultaten voor zorg en ict


    
zorg en ict

Zorg ICT partner ICTZ.
Wij bieden een breed portfolio aan producten en diensten die u als zorginstelling helpen meer tijd vrij te maken voor uw primaire activiteit: zorgverlening. Denk hierbij aan het op maat bouwen van Elektronisch Patiënten Dossiers, het hosten van omgevingen en het proactief monitoren van systemen waardoor beschikbaarheid en betrouwbaarheid tot een hoger niveau getild worden.
Meer echte zorgverleners op beurs Zorg ICT Zorgvisie.
Vandaag begint in Utrecht de jaarlijkse beurs Zorg ICT. Het aantal exposanten bedraagt dit jaar 180, een toename van 20 ten opzichte van de editie van 2017. De beurs Zorg ICT is al jaren het belangrijkste en best bezochte evenement op het gebied van technologie en innovatie in de zorgsector.
Zorg ICT 2018 van start in Jaarbeurs Computable.nl.
Er worden ruim 9000 bezoekers verwacht. Zorg ICT richt zich op zorgprofessionals, icters, managers en directieleden die meer willen weten over ict-ontwikkelingen in de zorg. Het gaat bijvoorbeeld over oplossingen en diensten die de zorgkwaliteit verbeteren tegen lagere kosten en minder werkdruk.
eHealth en ICT in de zorg ZonMw.
Home Over ZonMw eHealth en ICT in de zorg. eHealth en ICT in de zorg. ICT in de Zorg is belangrijk voor kwalitatieve en toegankelijke gezondheidszorg. Deel deze pagina. ICT in de zorg. Belang van ICT in de zorg. ICT voorwaarden bij subsidieaanvragen.
Zorg ICT 2018 Jaarbeurs.
Zorg ICT is interessant voor directie en management, zorgmanagers, innovatiemanagers, beleidsmakers, projectleiders, zorgprofessionals, ICT managers en ICT medewerkers die werkzaam zijn bij of voor zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verpleeg en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en overheden.
Zorg ICT 2018 Suite voor ambulante zorghulpverlening WIZportaal.
Zorg ICT 2018. Van dinsdag 17 t/m donderdag 19 april aanstaande vindt het congres Zorg ICT plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Tijdens dit congres wordt u bijgepraat over actuele onderwerpen, zoals de AVG, digitale transformatie en cybersecurity in de zorg.
Applicatiespecialist Zorg ICT Utrechtzorg.
Ga dan aan de slag bij Tergooi en speel een belangrijke rol in het realiseren van persoonlijke zorg! Goede zorg door ICT, dat is jouw doel! De continuïteit van de zorg in ziekenhuizen is afhankelijk van de beschikbaarheid van ICT.
Consultant Zorg Ict-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Als Functioneel Applicatiebeheerder Zorg Domein beweeg je, je op de scheidslijn tussen gebruikers en ICT; Vacature Consultant Care Sociaal domein. 9 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Cure4 Vacatures in Utrecht. Lees meer over werken bij Cure4.
Uitnodiging Zorg ICT 2018 17 t/m 19 april Jaarbeurs, Utrecht Nieuws IHE.
De beurs Zorg ICT vindt gelijktijdig plaats met de Weekonnect en de IHE Europe Connectathon. In april is het weer zover, dan vindt Zorg ICT plaats! Wilt u alles weten over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg? Breng dan een bezoek aan Zorg ICT van 17 t/m 19 april 2018 in Jaarbeurs, Utrecht.
Zetacom laat op Zorg ICT beurs ICT-oplossingen zien.
Terugblik Zorg ICT Beurs 2018. Op 17, 18 en 19 april stonden wij samen met twee van onze leveranciers Mitel en HPE Aruba op de Zorg ICT beurs. Deze jaarlijkse beurs in de Jaarbeurs in Utrecht staat volledig in het teken van ICT-oplossingen binnen de zorg.
Healthcare Technology Junior Consultant werkenbijdeloitte.nl.
In kaart brengen van complexe bedrijfs en zorgprocessen op het snijvlak van Zorg ICT.; In teamverband klanten adviseren tijdens fusies, selectietrajecten, implementaties, grote verandertrajecten en innovaties om de zorg te verbeteren. Van het ondersteunen van project management, het begeleiden van workshops, het ontwerp, de bouw en uitrol van IT systemen; je krijgt met elk onderdeel te maken.
Health Base Health Base op Zorg ICT 2018!
Tijdstip: 12.15-12.45 in Theater 1. Sprekers: Channah de Haas, apotheker/expert patiënteninformatie Health Base, Sumit Gokoel, art-onderzoeker LUMC. Meld u aan voor Zorg ICT om dit seminar te volgen. Ja, ik meld me aan voor Zorg ICT 2018. Zorgbegeleiding en zorgregistratie.

Contacteer ons