Meer resultaten voor ict opleiding deeltijd


    
ict opleiding deeltijd

HBO-ICT Windesheim.
Techniek en ICT. Ben jij op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie, softwareontwikkeling of security? Dan is de deeltijdopleiding HBO-ICT iets voor jou. In het kort. Jij bent straks de hbo-professonial die met actuele kennis van informatie en communicatietechnologie├źn processen kan ondersteunen in je eigen werkpraktijk. Je specialisatie hangt af van het uitstroomprofiel dat je kiest. Lees meer over de opleiding.
HBO-ICT Bachelor deeltijd NHL Stenden.
Zo ben jij multi-inzetbaar. Zoek je een hbo-opleiding op het gebied van ICT in deeltijd? Dan is de flexibele bachelorstudie HBO-ICT net wat voor jou. Werken aan modules waarvoor je een deelcertificaat krijgt. Bachelordiploma voor de hele opleiding ├│f losse certificaten voor bijscholing op specifieke onderwerpen.
HBO-ICT Overzicht Saxion Parttime School. Display content menu. Display portlet menu.
Studenten halen bij Saxion Parttime School meer uit ICT. Na je studie. Wanneer je alle modules behaald hebt, ontvang je het bachelordiploma HBO-ICT. Je mag dan de internationale titel Bachelor of Science voeren. Daarmee kun je aan de slag in tal van functies, zoals Business ICT'ers' en ICT-projectleiders. Open dagen en avonden. Is dit de opleiding die je zoekt? Liever een losse module volgen? Bekijk het moduleaanbod. Open Avonden Deeltijd.
Informatica Open Universiteit.
Deze opleiding biedt u een goed beeld van ICT binnen een organisatie en hoe daarin te opereren. Vragen als Welke eisen moet je stellen aan een informatiesysteem, Hoe kom je erach. Master 60 EC EC MASE-2018-2019. Master Software Engineering MSc.
ICT opleiding ict studeren Zuyd.
De opleiding Associate degree ICT Ad-ICT is interessant voor jou als je een mbo-4 of havo-diploma hebt of al werkt en een kortdurende, praktijkgerichte voltijd opleiding in 2 jaar wilt volgen. Traineeship voor werkenden. Vanaf september wordt het traineeship Train4SmartServices aangeboden.
HBO-ICT HAN.nl.
Zoek uw opleiding, cursus of training op trefwoord. HAN.nl HAN Deeltijdstudies Opleidingen Bacheloropleidingen HBO-ICT. Wil jij graag weten hoe je de grenzen van een computersysteem kunt verleggen? Kan je niet wachten om je technische kennis uit te breiden met de nieuwste ICT-ontwikkelingen? De bacheloropleiding HBO-ICT geeft je de mogelijkheid om de knappe kop te worden die een organisatie veel tijd, kosten en moeite kan besparen. HAN Open Avond 21 november 2018. Levenlanglerenkrediet: renteloze studielening. ICT is overal om ons heen. Zo worden bedrijfsprocessen steeds meer digitaal aangestuurd. Om deze processen in goede banen te leiden is er behoefte aan ICTers die veel weten van zowel informatica als van management. Software Development of Information Management Consultancy. De deeltijdstudie HBO-ICT geeft je de mogelijkheid om een specialist te worden op jouw interessegebied. Wil je graag weten hoe je software kunt ontwikkelen en beheren? Kies dan voor het uitstroomprofiel Software Development. Wil je graag weten hoe je IT het meest efficint kunt inzetten? Dan kun je kiezen voor het uitstroomprofiel Information Management Consultancy. Waarom in deeltijd studeren bij de HAN in Arnhem?
HBO-ICT Deeltijd De Haagse Hogeschool.
Je zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bekijk alle resultaten. Voor de opleiding. Tijdens de opleiding. Na de opleiding. Den Haag, hoofdvestiging. Bachelor of Science. Lees meer over. Voor de opleiding. Meld je aan voor deze opleiding Open Dag 3 november 2018.
HBO-ICT.
Alvast bedankt voor een snelle reactie. Ik wil graag de opleiding HBO ICT volgen in deeltijd, in de avonduren ik heb reeds een fulltime carriere in een ander vakgebied. Waar kan ik terecht? Is stage een verplicht onderdeel? Gezocht student die app en of 3d tekeningdesigner voor product kan ontwerpen.
Welkom bij HBO-ICT deeltijd.
Tijdens de opleiding krijgt u componenten uit Business IT Management BITM, Software Engineering SE en Network Security Engineering NSE. Het curriculum van het HBO-ICT deeltijd programma is afgestemd op de wensen uit het werkveld. Zodoende weet u zeker dat de kennis en ervaring die u opdoet van de hoogst mogelijke relevantie zullen zijn.
ICT opleidingen.
Je belangstelling voor alles wat hiermee te maken heeft staat als een paal boven water. Welke ICT opleiding je kiest is afhankelijk van hoe je je verder wilt ontwikkelen: verder verdiepen in het ontwerpen van software en programmeren of juist meer richting bedrijfsprocessen en IT-oplossingen. Bekijk hieronder onze ICT opleidingen, waaronder deeltijd Informatica.
HBO-ICT IT Academy Noord-Nederland.
Deeltijd / Klassikaal. Start: 11 februari 2016. Zernikeplein 11, 9747 AS, Groningen. Donderdags: 13.30 21.30. 1.756, collegegeld per jaar vrij van BTW. 400, studieboeken en syllabi per jaar. Mark Veldkamp 06-57536795. De opleiding is zeer praktijkgericht en een deel van de opdrachten wordt op de werkplek uitgeoefend. Een relevante werkplek is daarom essentieel. Volwassenen zonder werk, of met werk buiten de ICT worden wel toegelaten tot de opleiding, maar zij zullen in het eerste jaar nog een relevante werkplek of een stageplek moeten vinden om de praktijkopdrachten te kunnen uitvoeren.
HBO Opleiding Informatica in Deeltijd Studeren Avans Deeltijd.
Bovendien streeft Avans Deeltijd ernaar de opleiding Informatica modulair op te bouwen, zodat studenten hun eigen volgorde kunnen bepalen. Voor wie is de deeltijdopleiding Informatica? Werk je in de ICT en zoek je meer uitdaging in je werk? Heb je analytisch denkvermogen en ambieer je de stap naar softwareontwikkelaar?

Contacteer ons