Zoeken naar afkorting ict


    
afkorting ict

Ik" moest googlen wat ICT betekent" NOS.
Maar is de opmerking eigenlijk wel zo raar? Politiek kan het misschien een misstap zijn maar een kleine rondgang van de NOS leert al snel dat meer mensen de afkorting niet helemaal paraat hebben. ICT staat voor informatie en communicatietechnologie.
Wat betekent de afkorting ICT? Afkortingwoordenboek.nl.
Wat betekent de afkorting ICT? Wat betekent ICT? Betekenis afkorting ICT. Met deze website willen we antwoord geven op deze vragen. De betekenis van de afkorting ICT is.: Informatie en Communicatietechnologie. Wat betekent de afkorting ICT? Nu weet u wat de afkorting ICT betekent.
Vraag: wat betekent de afkorting ICT voor jou?
Toen toenmalig minister Jorritsma een speech gaf in Silicon Valley en vol vervoering sprak over ICT, stootte een Amerikaanse ondernemer mij aan en vroeg what" is ICT." christine.nl Ciphermail Maas AItech Moto Gymkhana. Re: Vraag: wat betekent de afkorting ICT voor jou?
Betekenis-definitie ict: Afkorting voor: informatie en communicatietechnologie. DFB De Financiƫle Begrippenlijst.
Fraude, list, corruptie schandalen. Vrouwen in Economie Financiƫle Markten. Dag der verantwoording. Mist u een begrip? Stuur ons dan een e-mail. Afkorting voor: informatie en communicatietechnologie. Home Voeg begrippenlijst toe aan eigen site Suggesties Licenties. Adverteren Over dfbonline.nl Voorwaarden Privacybeleid Colofon Sitemap Contact.
Afkortingen in de categorie ICT Afkortingen.nu.
Wat betekent de afkorting ICT? Afkortingen.nu.
Eenvoudig definities van afkortingen opzoeken. Wat betekent ICT? Voor de afkorting ICT is 1 definitie beschikbaar.: informatie en communicatietechnologie. Onderdeel van ICT. Mogelijk is op Wikipedia meer informatie over ICT beschikbaar. Afkortingen uit dezelfde categorie. Copyright 2018 Afkortingen.nu. Een initiatief van Whirlwind Internet.
ICT 25 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.cultureelwoordenboek.nl/index.phplem6153.: Afkorting van Informatie en Communicatie Technologie. Gevonden op http//techniekinbeeld.nl/woordenlijst/.: Information and Communication Technology. Dit is een verzamelterm voor de wereld van telecommunicatie, computer-technologie, Informatie Technologie IT en eventueel ook media video, TV. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/11072.: ICT afdeling van hetFacilitair Bedrijf.
Lijst van afkortingen in de ICT Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. Dit is een lijst van afkortingen die in de ICT gebruikt worden. Voor lijsten met afkortingen per vakgebied, zie. Arbo ICT Informatica Milieukunde Navigatie Onderwijs Overheid en politiek Polymeernamen Spoorwegstations Wetten en regelingen Wiskunde. Vergelijk met de Lijst van afkortingen in het Nederlands.
Betekenis ICT.
Wat betekent ICT? Hieronder vind je 18 betekenissen van het woord ICT. Je kunt ook zelf een definitie van ICT toevoegen. Informatie en Communicatie Technologie Bron: emazing.nl. Afkorting van Informatie en Communicatie Technologie. De afkorting ICT" betekent Informatie" en Communicatietechnologie.

Contacteer ons