Meer resultaten voor afkorting ict


    
afkorting ict

Wat betekent de afkorting ICT? Afkortingen.nu.
Eenvoudig definities van afkortingen opzoeken. Wat betekent ICT? Voor de afkorting ICT is 1 definitie beschikbaar.: informatie en communicatietechnologie. Onderdeel van ICT. Mogelijk is op Wikipedia meer informatie over ICT beschikbaar. Afkortingen uit dezelfde categorie. Copyright 2018 Afkortingen.nu. Een initiatief van Whirlwind Internet.
ICT WikiWoordenboek.
De afkorting van i nformatie en c ommunicatie t echnologie 1. informatica, initiaalwoord, afkorting de technologie die zich richt op het digitaal exploiteren van gegevens. Hij heeft een baan in de ICT. Zie Wikipedia voor meer informatie. Het woord ICT staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Gratis woordenboek Van Dale.
ICT de; v 1 afkorting van: informatie en communicatietechnologie. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
Wat betekent ICT-er? Definities en afkortingen geleverd door Computerwoorden.nl.
Nederlands Computerwoordenboek Een begrip in de ICT. Battery backed memor. LFN uitzetten bij Wi. Lijst met compatibel. Local Users and Grou. Home Sitemap Zoektips. Vul in het tekstvak het woord en druk op Zoeken! Wall of Fame/Blame. Er zijn 1 zoekresultaten gevonden.
Lijst van afkortingen in de informatica Wikipedia.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Wide Area Network. Wifi Fantasie logo-aanduiding die ten onrechte wordt gezien als afkorting voor Wireless Fidelity.
Betekenis ICT.
Wat betekent ICT? Hieronder vind je 19 betekenissen van het woord ICT. Je kunt ook zelf een definitie van ICT toevoegen. Informatie en Communicatie Technologie Bron: emazing.nl. Afkorting van Informatie en Communicatie Technologie. De afkorting ICT" betekent Informatie" en Communicatietechnologie.
Vraag: wat betekent de afkorting ICT voor jou?
Toen toenmalig minister Jorritsma een speech gaf in Silicon Valley en vol vervoering sprak over ICT, stootte een Amerikaanse ondernemer mij aan en vroeg what" is ICT." christine.nl Ciphermail Maas AItech Moto Gymkhana. Re: Vraag: wat betekent de afkorting ICT voor jou?
ict / ICT Genootschap Onze Taal Onze Taal.
In de Spellingwijzer Onze Taal en op Spellingsite.nu worden beide schrijfwijzen vermeld. ICT/ict is de afkorting van informatie en communicatietechnologie. Die woordgroep is een vertaling van het Engelse information and communication technology; ook de afkorting ICT is uit het Engels overgenomen.
Lijst met afkortingen ICT Linux bronnen.
Medewerker Beheer ICT 3e jaar p1. ICT en Netwerkbeheerder 3e jaar p1. ICT beheerder Leerjaar 1 periode 1. ICT en Netwerkbeheeder 4e jaar p1. LFS 7.2 Opdracht, planning, bevindingen, tips en hints. ICT beheer Leerjaar 1 periode 2. ICT en Netwerkbeheerder Lj3 P4.
Wat is de betekenis van ict.
ict afkorting 1. informatie en communicatietechnologie mijn broer Osmond werkt in de ict Afkorting: ict. Het Nederlandstalige WikiWoordenboek. ICT Zelfstandignaamwoord 1. informatica, initiaalwoord, afkorting de technologie die zich richt op het digitaal exploiteren van gegevens Hij heeft een baan in de ICT.
Ik" moest googlen wat ICT betekent" NOS.
Maar is de opmerking eigenlijk wel zo raar? Politiek kan het misschien een misstap zijn maar een kleine rondgang van de NOS leert al snel dat meer mensen de afkorting niet helemaal paraat hebben. ICT staat voor informatie en communicatietechnologie.
Betekenis-definitie ict: Afkorting voor: informatie en communicatietechnologie. DFB De Financiƫle Begrippenlijst.
2011 Nieuwe Actuele begrippen. Groep van 20. Mist u een begrip? Stuur ons dan een e-mail. Afkorting voor: informatie en communicatietechnologie. Zie ook: digitale nomade. Home Voeg begrippenlijst toe aan eigen site Suggesties Licenties. Adverteren Over dfbonline.nl Voorwaarden Privacybeleid Colofon Sitemap Contact.

Contacteer ons