Meer resultaten voor epic nederland


    
epic nederland

Blog Epic vs. ChipSoft.
Introductie Deep Learning Zal" een robot ooit in staat zijn ons te troosten" Napster voor artikelen / Open Research MedEye in Deventer Ziekenhuis. Naar alle blogs. 27 september werd een rapport uitgebracht waarbij een vergelijking werd gemaakt tussen Epic en Chipsoft, de twee marktleiders wat betreft elektronische patiëntendossiers EPD in Nederland.
Medisch Centrum Leeuwarden neemt epd van Epic in gebruik Actueel Skipr.
In de eerste weken na de introductie van Epic worden tijdelijk minder patiënten behandeld dan anders. De verwachting is dat medewerkers tijdens de inwerkperiode van Epic tijd nodig hebben om te wennen aan de nieuwe werkwijze. Epic is in Nederland een groeiende leverancier van elektronische patiëntendossiers.
Wachttijd St. Antonius neemt toe na overstap op Epic Computable.nl.
Begin 2018 wil het ziekenhuis al zijn patiënten uitnodigen om een Mijn Antonius account aan te maken. Antonius Ziekenhuis is wettelijk verplicht dossiers bij te houden van patiënten die behandeld worden en doet dat met ingang van 13 oktober 2017 in het systeem van Epic, een Amerikaanse leverancier. Volgens het ziekenhuis worden de data van onze patiënten opgeslagen op servers in Nederland en kan de Amerikaanse leverancier Epic hier niet bij.
Are You Epic.
Are you epic? Hét meest integrale bedrijf van Nederland! Naast het aanbieden van een compleet facilitair dienstenpakket, voert DB The Facility Group nu wijzigingen door in haar structuur en wordt daarmee het meest integrale facilitaire bedrijf van Nederland. Bovenstaande was voor de oplettende kijker mogelijk te verwachten toen DB The Facility Group begin 2014 haar dienstenpakket compleet maakte met een eigen schoonmaaktak en de zeer innovatieve cateringformule We Canteen.
Nederlandse ziekenhuizen hebben Epic-primeur Actueel Skipr.
Kaiser Permanente is een combinatie van zorgverzekeraar en zorgaanbieder. Een combinatie die in Nederland nog controversieel is. Het model is vanuit oogpunt van de verzekeraar gebaat bij een gezonde cliënt, wat betekent: risicos vroegtijdig signaleren, zorgen voor een gezonde levensstijl die preventief werkt. Daarnaast is de organisatie als zorgaanbieder gebaat bij efficiënte zorg, snel schakelen tussen verschillende hulpverleners en goede communicatie. Volgens Wiesenthal heeft Kaiser Permanente drie miljoen actieve gebruikers van het eigen elektronisch personal health record van Epic.
EPIC Auctions Veilingen Wekelijkse veilingen van tweedehands en gebruikte machines en gereedschappen Werktuigen.nl.
in: een meer klantvriendelijke aanpak, zowel voor inbrenger als koper; een andere, behoudendere tariefstelling; een betere beschrijving van de aangeboden goederen; en een meer specialistische aanpak door jarenlange branchekennis. Mei Veiling Agrarisch Transport. vrijdag 12 mei 1200: woensdag 17 mei 1800.:
epic Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: epic DE epic ES epic FR. Vertalingen epic ENNL. 1 a long poem telling a story of great deeds.
EpicPlay Merchandise, replica's' en meer EpicPlay.
Elke mega pack bevat kaarten uit Shining" Victories, The" Dark Illusion, Invasion: Vengeance, en Raging." Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang nieuwe releases als eerste en blijf op de hoogte van onze toernooien. 06 22 73 74 80.
Epic store Sneakers Sportswear webshop.
Mizuno Wave Rider 1 Premium White 140., Karhu Aria Lunar Rock / Pureed Pumpkin 120., Karhu Fusion 2.0 Patriot Blue / Blue Flower 135., Karhu Aria Lunar Rock / Ocean Depths 130., Karhu Synchron Classic Moonlight Blue / Sharp Green 130.,
Wat we doen Furore.
Furore adviseert, begeleidt en het belangrijkst we bouwen samen met u aan oplossingen. Furore, bouwer van oplossingen voor de medische wetenschap. Furore levert software en ICT-diensten voor wetenschappelijk onderzoek bij voornamelijk academische ziekenhuizen en volledige oplossingen voor onderzoeksfinanciers. Onze klanten en praktijkverhalen.
Beter Healthcare Epic Consultancy.
Epic gecertificeerd in diverse modules. Onze professionals zijn gecertificeerd in en hebben uitgebreide kennis van de volgende modules.: Grand Central Patientregistratie. Clarity Management rapportage. EpicCare Ambulatory Poliklinisch dossier. EpicCare Inpatient Clin Doc Klinisch dossier. EpicCare Inpatient Orders Ordermanagement. Willow Inpatient Medicatie/Ziekenhuisapotheek. Willow Inpatient Inventory Medicatie voorraadbeheer. 5383 KM Vinkel. Dokter van Deenweg 13. 8025 BP Zwolle. 31088 455 86 00. MET VERSTAND VAN ZORG UW ICT VERBETERD. Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing.
Club Epic.
Een zaterdagavond bij EPIC is er niet zomaar één: denk aan The Spell of Sin tour, EPIC Invites, Yellow Claw Dit zijn avonden die je niet wil en mag missen! Houd deze website of onze Facebookpagina in de gaten voor announcements!

Contacteer ons