Resultaten voor ict studie


    
ict studie

HBO-opleiding HBO-ICT voltijd Arnhem Nijmegen HAN.nl.
Wil je verbinder zijn tussen de bedrijfsprocessen, de techniek en mensen? Je wilt de bedrijfskundige kant van ICT onderzoeken en inzetten? Je gaat niet zitten te gamen voor de lol? Kennismaken met HBO-ICT? Check de volgende pagina's' als je vanaf september 2018 wilt starten met HBO-ICT.: Wat kun je worden? Check je toelaatbaarheid. Maak kennis met studenten en docenten. Bezoek de Open Dag. Vraag je brochure aan! Hulp bij je studiekeuze? Aanmelden studiejaar 2018-2019. Aanmelden voor studiejaar 2018-2019 kan nog, maar uiterlijk op 15 augustus2018 Als je aan alle toelatingsvoorwaarden hebt voldaan n je een positief advies hebt ontvangen over je studiekeuzecheck, word je toegelaten tot de opleiding. Kevin Taartmans: Achteraf gezien heb ik met mijn studie HBO-ICT in Arnhem de juiste studiekeuze gemaakt.
Ik wil iets studeren met ICT Fontys.
Vooropleiding en toelating. Combinatie werk en studie. Fontys op Social Media. Innovatie en onderzoek. Wat is een lectoraat. Lector aan het woord. Lectoraten Mens en Maatschappij. Commissie Ethiek van Onderzoek. Wie zijn wij. Inbedding in de omgeving. Organisatie en sturing. College van Bestuur. Raad van Toezicht. Verantwoording en toezicht. Feiten en cijfers. Regelingen, statuten en reglementen. Regelingen, statuten en reglementen. Onderwijs en examenregelingen OER. Privacyverklaring Fontys Hogescholen. Wil je geen Fontys informatie meer ontvangen? Bij wie kan ik terecht met vragen? Beveiliging van persoonsgegevens. Personen op Fontys foto's' en films. Fontys website en cookies. Responsible disclosure Fontys Hogescholen. Nieuws en pers. Werken bij Fontys. Fontys als werkgever. Ontmoet onze collega's.' Ben jij onze nieuwe docent? Verhuizing technologie opleidingen Eindhoven naar TU/e campusNieuw. Waarom op deze superlocatie studeren? Nieuws RONDOM de nieuwe locatie. Campusontwikkeling Rachelsmolen Eindhoven. Parkeergarage op campus Rachelsmolen. Herontwikkeling 2020 2024. Nieuwbouw campus Rachelsmolen. Campusontwikkeling Stappegoor Tilburg. Nieuwe tijdelijke locatie opleiding Automotive in Helmond. Contact en locaties. Zoek op trefwoord. Contact en locaties. Studeren bij Fontys. ICT is niet meer weg te denken uit ons leven en ontwikkelt zich razendsnel.
HBO-ICT Hogeschool Saxion.
088 019 3700 ma t/m vr 0900: 1700: uur. 3.8 Meer over Studie in cijfers. Tijdens je studie. ICT is overal en er kan elke dag meer! Je bent als expert dus hard nodig, zeker als je in oplossingen denkt en goede technische kennis hebt.
HBO ICT in Eindhoven en Tilburg met 11 voltijd afstudeerrichtingen Fontys.
Je kunt deelnemen aan excellentieprogrammas of internationaal studeren, maar dat hoeft niet. Je neemt je opleiding serieus; je bent immers zelf verantwoordelijk voor je studie. Activiteiten bij Fontys Hogeschool ICT óf op het MBO of VO. Open dagen en proefstudeerdagen.
Voltijd bachelor opleiding Informatica Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
Bindend Studie Advies. Waar ga je studeren? Rotterdam: stad om te studeren en te wonen. Niet op zoek naar deze opleiding? Kijk ook eens naar deze opties. Business IT Management voltijd. Wil jij leren verbanden te leggen tussen mensen, bedrijfsprocessen en ICT?
HBO-ICT voltijd.
ICT is een vanzelfsprekend onderdeel van ons leven. Apps op je smartphone, inchecken met de OV-chipkaart, betalingssystemen zoals iDeal en in alle organisaties en bedrijven zijn computernetwerken. Ook de beveiliging van digitale gegevens wordt steeds belangrijker. Denk maar eens aan de hoeveelheid informatie die zich verspreidt via sociale media en hoe makkelijk het tegenwoordig is om accounts te hacken. Voor organisaties en bedrijven is een goed georganiseerde en veilige ICT-infrastructuur van cruciaal belang. Binnen de opleiding HBO-ICT komen al deze onderwerpen aan bod in drie verschillende richtingen majors: Software Engineering, Network Security Engineering en Business IT Management. Samen vormen deze drie majors de opleiding HBO-ICT. Tijdens het eerste jaar maak je kennis met alle richtingen. Aan het eind van je eerste jaar kies je één van de majors en die volg je dan de rest van je studie.
HBO-ICT Hogeschool van Amsterdam.
Bedrijven staan te springen om mensen met actuele kennis op het gebied van cloud computing, security en applicatieontwikkeling. Wil jij aan de slag in de ICT, dan is HBO-ICT jouw studie. In vier jaar ontwikkel jij je tot een ICTer die het verschil maakt.
HBO-ICT Voltijd De Haagse Hogeschool.
Versnelde studie voor vwo'ers.' Masters en Professional Courses. 3 november / Open Dag. 3 november / Open Dag. Zet een student, docent of lector in. Gebruik ons gebouw of voorzieningen. Laat uw personeel bijscholen. 3 november / Open Dag. Hulp tijdens je studie.
HBO-ICT voltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze.
Studie in Cijfers. Na deze opleiding. Op de hoogte blijven. Aanmelden en inschrijven. Locatie en faciliteiten. In het kort. De vierjarige opleiding HBO-ICT bij Hogeschool Utrecht is een echte beroepsopleiding die je onderdompelt in de wereld van ICT. Je leert slimme en creatieve ICT-oplossingen bedenken voor bedrijfsvraagstukken.

Contacteer ons