Op zoek naar ict studie?


    
ict studie

Informatica Universiteit van Amsterdam. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-checkmark. icon-close. icon-download. icon-facebo
Jump to the footer. Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser! Universiteit van Amsterdam. Zoek binnen de UvA website. Search EN Menu Menu. Hoe kies je een studie? Studeren aan de UvA. Typen masters, schakelprogramma. Studeren aan de UvA.
Hbo Informatica Hogeschool Leiden.
Bij het maken van je opdracht kun je gebruik maken van de faciliteiten in ons eigen FabLab. Tijdens je studie heb je veel keuzevrijheid, waardoor jij jouw eigen accent aan de opleiding kunt geven. Zo is er veel aandacht en ruimte voor wie jij bent en wat jij wilt worden. Eén opleiding, vier specialisaties. Dat is hbo Informatica bij Hogeschool Leiden! Inschrijving en toelating Bezoek de Open Dag. Toekomst in forensisch ICT.
voltijd bachelor HBO-ICT Hanzehogeschool Groningen.
Dit bestaat uit minimaal een half jaar studie en/of stage in het buitenland en/of een Engelstalige minor of specialisatie. minimaal 48 EC in de eerste 12 maanden. honours-/excellence program Honoursprogramma ICT. Voor getalenteerde studenten is er een mogelijkheid om deel te nemen aan het Honoursprogramma.
Hbo-bachelor HBO-ICT Windesheim.
Volg HBO-ICT bij Windesheim. Je ontwikkelt je tot een ICT-professional die weet wat er speelt in de wereld van de ICT. Je beschikt niet alleen over actuele vakkennis, maar ook over communicatieve en sociale vaardigheden. Ontdek alles over deze studie.
HBO-ICT voltijd De Haagse Hogeschool De Haagse Hogeschool.
Masters en Professional Courses. Studeren voor professionals. 12 april / Open Dag. 12 april / Open Dag. Zet een student, docent of lector in. Laat uw personeel bijscholen. 12 april / Open Dag. Hulp tijdens je studie. Leven als student.
HBO-ICT Bachelor voltijd NHL Stenden.
Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours! Specialisatie Business ICT. De specialisatie Business ICT richt zich op de bedrijfskundige kant van ICT. Wil jij een bijdrage leveren aan het goed op elkaar afstemmen van mensen en ICT?
HBO-ICT Hogeschool van Amsterdam.
Wil jij aan de slag in de ICT, dan is HBO-ICT jouw studie. In vier jaar ontwikkel jij je tot een ICTer die het verschil maakt. Bijvoorbeeld als mobile app developer, game developer, digital forensic specialist, cyber security specialist, telerobotics researcher, IT business-analist, technisch of business consultant of ICT-ondernemer.
Opleidingen ICT LOI.
In de ICT krijg je vaak nieuwe vraagstukken en uitdagingen, zoals opslag, Cloud, security, data-analyse, social media; de ontwikkelingen volgen elkaar snel op en zorgen ervoor dat je met een ICT-opleiding alle kanten op kunt en volop kansen hebt op een baan.
ICT: Zoomvliet College.
De ICT-beheerder heeft oog voor de organisatie en bezit een helikopterview. Jij communiceert met alle betrokkenen. Medewerker beheer ICT. 1 2 3 4. De medewerker beheer ICT toont, binnen vastgestelde kaders, eigen initiatief. Hij is in staat zelfstandig te werken en t.
ICT ROC van Flevoland.
Sport en studie. Studiehulp en advies. Entree-overzicht home Entree-opleidingen Open dagen. Volwassenenonderwijs home Joke Smit College vavo. Cursussen Trainingen home. Maak een Talent Profiel. Het beste studiekeuzeadvies. Deel jouw advies en laat je vrienden oordelen! Zoek de perfecte opleiding en locatie! Doe de studiekeuzetest. Registreer met e-mail of Facebook. Vraag flyer van deze sector aan. ICT sectorflyer ICT sectorflyer Ontvangen per e-mail Downloaden als PDF Versturen per post.
HBO-opleiding HBO-ICT voltijd Arnhem Nijmegen HAN.nl.
Wil je verbinder zijn tussen de bedrijfsprocessen, de techniek en mensen? Je wilt de bedrijfskundige kant van ICT onderzoeken en inzetten? Je gaat niet zitten te gamen voor de lol? Kennismaken met HBO-ICT? Check de volgende pagina's' als je vanaf september 2019 wilt starten met HBO-ICT.: Wat kun je worden? Check je toelaatbaarheid. Maak kennis met studenten en docenten. Bezoek de Open Dag. Vraag je brochure aan! Hulp bij je studiekeuze? Aanmelden studiejaar 2019-2020. Aanmelden voor studiejaar 2019-2020kan vanaf 10 oktober 2018 tot uiterlijk op 1 mei 2019. Kevin Taartmans: Achteraf gezien heb ik met mijn studie HBO-ICT in Arnhem de juiste studiekeuze gemaakt.
Informatica voltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Het bedrijfsleven, het onderwijs, de gezondheidszorg en de media kunnen niet meer zonder ICT. De ontwikkelingen binnen de informatica gaan razendsnel en de vraag naar jonge, breed opgeleide informatici is en blijft groot. Met de opleiding Informatica leg je een stevige basis voor tal van functies in de ICT-sector. Als je mee wilt werken aan de ontwikkeling en invoering van de nieuwste ICT-toepassingen, dan is Informatica de opleiding die je zoekt. Lees meer over de opleiding Informatica. Wat houdt deze studie in?

Contacteer ons