Resultaten voor dnv certificering


    
dnv certificering

Det Norske Veritas Wikipedia.
De nieuwe naam van het test en certificatiebedrijf werd DNV KEMA Energy Sustainability en bestond uit alle 1.800 werknemers van KEMA en 500 van DNV. 1 In 2013 is DNV KEMA Energy Sustainability verder geïntegreerd in de nieuwe DNV GL organisatie onder de naam DNV GL Energy.
DNV GL zet blockchain in voor certificering.
op social media. DNV GL zet blockchain in voor certificering. 28-09-2017 1622: Door: Hidde Middelweerd. DNV GL zet, als eerste certificatie-instelling ter wereld, blockchain in om verleende certificaten veilig en transparant op te slaan. De besloten blockchain kwam tot stand in samenwerking met het Emea Blockchain Lab van Deloitte.
Career Management Institute Netherlands Certificering loopbaanprofessionals Over ons Organisatie Organisatie DNV GL.
DNV GL bestaat uit vier business units.: De afdeling Persoonscertificatie valt onder de unit Business Assurance. DNV GL Persoonscertificatie is door de Raad voor Accreditatie RvA geaccrediteerd tegen de ISO 17024 voor certificering van personen, onder andere ook voor het certificeren van CMI Register Loopbaanprofessionals.
DNV GL PSO Nederland Het keurmerk sociaal ondernemen.
DNV GL is een certificerende instelling met wereldwijd meer dan 70.000 uitstaande certificaten. U kunt bij DNV GL terecht voor certificering en training in alle sectoren, zoals zorg welzijn, food en bouw. DNV GL auditeert onder andere volgens de normen.:
Certificering en Training door Business Assurance DNV GL.
Offerte aanvragen Snel eenvoudig Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Waarom DNV GL? Kies de juiste certificerende instelling. De toegevoegde waarde van certificering. Het proces van het opvolgen van auditbevindingen. Snel en eenvoudig overstappen naar DNV GL. Bent u niet tevreden?
Certificering en Training door Business Assurance DNV GL DNV GL.
Next Generation Risk Based Certification. Door de unieke auditmethode van DNV GL haalt u meer uit uw audits. Certificering en training voor de foodsector. Certificering en training voor de zorg en welzijnssector. Waarom DNV GL? Kies de juiste certificerende instelling.
Certificering van managementsystemen DNV GL DNV GL.
My DNV GL. Certificering van managementsystemen. Het managementsysteem van uw organisatie certificeren? U heeft de keuze uit meer dan 80 normen. Uw organisatie certificeren? Next Generation Risk Based Certification is de unieke certificatiemethodiek van DNV GL. Bekijk hier alle normen.
Persoonscertificering DNV GL DNV GL.
Neem contact met ons op. DNV GL Groep. Business Assurance certificering. Vind onze vestigingen. Vestigingen in Nederland. Alle vestigingen wereldwijd. My DNV GL. Het toetsen van de professionaliteit en competenties van personen is mogelijk dankzij persoonscertificatie. Wat kan DNV GL voor u doen?

Contacteer ons