Meer resultaten voor ict recht opleiding


    
ict recht opleiding

Vergelijk 15 ICT Informatie en Internetrecht opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
0 Ik zoek een cursus of opleiding om inhoudelijke kennis op te doen over het bodem en milieugebied. 0 Ik zoek een cursus op het gebied van juridische hulpverlening. Stel je vraag Bekijk alle vragen. 25 3.500 Prijsklasse. 15 ICT Internetrecht Cursussen. Relevantie en ervaringen. Prijs hoog laag. Prijs laag hoog. Duur lang kort. Duur kort lang. Opleiderscore: 9 Wolters Kluwer Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9 uit 2 ervaringen. Juridische aspecten van IT-security en cybercrime. donderdag 21 april 2016 in Amsterdam. De beschikbaarheid en betrouwbaarheid van IT-systemen is voor veel ondernemingen en andere organisaties cruciaal. Hetzelfde geldt voor de z. 695 Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Opleiderscore: 81, LECTRIC heeft een gemiddelde beoordeling van 81, uit 118 ervaringen. dinsdag 24 mei 2016 in Zwolle en 4 andere data. Wat mag online wel en belangrijker nog wat mag níet? Laat u tijdens de training Internetrecht op inspirerende wijze bijpraten door een. 590 Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze. Max: 12 1 dag. Actualiteiten ICT Recht.
Word juridisch professional via de ICTRecht Academy ICTRecht juridisch adviesbureau. Word juridisch professional via de ICTRecht Academy ICTRecht juridisch adviesbureau.
Voor wie is de ICTRecht Academy? Onze opleiding staat open voor WO-rechtenstudenten die zich in de laatste fase van hun studie bevinden en juristen die aan het begin van hun carrière staan. Tijdens jouw bachelor en/of master heb je jezelf gespecialiseerd in ICT, informatie en/of privaatrecht.
VIRA/Grotius specialisatieopleiding Informaticarecht Grotius Academie.
Mede daardoor hebben onder meer de bescherming van IT-producten, privacy en e-commerce hun huidige vorm gekregen. De opleiding beoogt vanuit een multidisciplinaire benadering de belangrijkste onderdelen van het informatietechnologierecht te behandelen aan de hand van de laatste stand van de rechtspraak en wetgeving.
voltijd master Recht en ICT Rijksuniversiteit Groningen.
De opleiding Recht en ICT is een multidisciplinaire opleiding op het snijvlak van het recht en technologie en is uniek in Nederland. De master is kleinschalig van aard met veel aandacht voor de individuele student. Omdat je vakken volgt in alle rechtsgebieden, word je opgeleid tot allround jurist en staan togaberoepen voor je open.
eLaw en ICT-recht.
48 PO NOvA. Een leergang over het jihadistische terrorisme vanuit minstens drie perspectieven: de ideologische grondslag van het jihadisme, de juridische aspecten van de strijd tegen het terrorisme en terrorisme in de context van de Internationale betrekkingen en Internationaal recht.
Recht ICT opleiding WO Bachelor.
Welke opleidingen zijn verwant aan Recht ICT? 5 opleidingen gevonden. Welke aansluitende opleidingen kun je volgen? 1 opleiding gevonden. Informatie over de kwalititeit van de opleiding Recht ICT. Wat kun je worden met Recht ICT? 1 beroepen gevonden. Architectuur en interieurvormgeving.
Verdieping van de ICT-contractspraktijk 4-daagse opleiding IIR Amsterdam.
mrt 13 2018 Cloud Recht 4-daagse verdiepingscursus. Opstellen en beoordelen van ICT contracten. Door de snelheid van de ontwikkelingen in ICT is het lastig en tijdrovend om alles bij te houden. Om de beste voorwaarden te bedingen en de risicos te beheersen in uw ICT contracten moet u op de hoogte zijn. Daarom hebben wij speciaal voor u deze praktijkgerichte opleiding ontwikkeld: Verdieping van de ICT-contractsprakijk.
Specialisatieopleiding ICT-jurist niveau adviseur ICTRecht Academy. Specialisatieopleiding ICT-jurist niveau adviseur ICTRecht Academy.
De opleiding levert de jurist gespecialiseerde kennis en skills op het gebied van ICT en recht op binnen de civiele contracts en adviespraktijk. Na het voltooien van de opleiding heeft de juridisch adviseur een basisniveau aan kennis en skills, zowel technisch als juridisch.
Specialisatieopleiding ICT-jurist ICTRecht Academy. Specialisatieopleiding ICT-jurist ICTRecht Academy.
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op gebied van ICT en recht. Schrijf je nu in. Over ICTRecht Academy / Specialisatieopleiding ICT-jurist. De ICTRecht Academy biedt u een praktijkgerichte opleiding tot ICT-jurist op twee niveaus: juridisch adviseur en senior adviseur.
Informatierecht AGSL Universiteit van Amsterdam.
Aan deze master gaat een selectieprocedure vooraf. Word je geselecteerd, dan krijg je onderwijs van internationale topdocenten die in de praktijk werken als advocaat, onderzoeker of bedrijfsjurist. Dat leidt tot een perfecte balans tussen theorie en praktijk en biedt een uitstekend carrièreperspectief.
Rechtsgeleerdheid: Internet, intellectuele eigendom en ICT Master's' degree programmes Master's' programme's' Vrije Universiteit Amsterdam.
Is het traditionele onderscheid in het recht tussen tastbare en ontastbare zaken, bijvoorbeeld elektronische, nog langer houdbaar? Nederlandse rechters zijn vooralsnog de enige in de wereld die diefstal van een virtueel object een masker hebben bestraft. Stel je eigen brochure samen. Algemene informatie over de master Rechtsgeleerdheid. Bekijk de algemene informatie over de master, zoals toelatingseisen, aanmelden, studeren in het buitenland, stages en andere afstudeerrichtingen bij de master Rechtsgeleerdheid. Master's' Evening Tuesday 4 December 2018. Inhoud van de studie. De masteropleiding Rechtsgeleerdheid duurt een jaar en vormt samen met de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid de klassieke juridische opleiding. Internet, intellectuele eigendom en ICT is een van de afstudeerrichtingen binnen de master Rechtsgeleerdheid.
IT recht Rechtsgeleerdheid Bacheloropleidingen Opleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Na de bachelor kun je kiezen voor de masteropleiding IT-recht, voor een masterspecialisatie binnen Nederlands recht of voor de Onderzoeksmaster. In combinatie met de masteropleiding Recht en ICT of met de masteropleiding Nederlands recht vormt deze bachelor een klassieke juridische opleiding met een zeer moderne inhoud: je kunt advocaat, rechter, officier van justitie of bedrijfsjurist worden.

Contacteer ons