Resultaten voor ict recht opleiding


    
ict recht opleiding

Vergelijk 8 ICT Informatie en Internetrecht opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Verdiepingscursus ICT Recht, Intellectuele Eigendomsrecht, ICT Privacy. Dinsdag 13 november 2018 in Utrecht. Computers en netwerken zijn niet meer weg te denken in de huidige maatschappij en het bedrijfsleven. Informatie is hierdoor makkelijk en sn. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig.
ICTRecht Academy lanceert praktijkgerichte opleiding tot ICT-jurist! ICTRecht Academy lanceert praktijkgerichte opleiding tot ICT-jurist!
Volg de specialisatieopleiding ICT-jurist van ICTRecht Academy. Deze praktijkgerichte opleiding wordt op twee niveaus gegeven en levert de jurist gespecialiseerde kennis en skills op het gebied van ICT en recht op binnen de civiele contracts en adviespraktijk. Deel dit artikel.:
IT recht Rechtsgeleerdheid Bacheloropleidingen Opleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Na de bachelor kun je kiezen voor de masteropleiding IT-recht, voor een masterspecialisatie binnen Nederlands recht of voor de Onderzoeksmaster. In combinatie met de masteropleiding Recht en ICT of met de masteropleiding Nederlands recht vormt deze bachelor een klassieke juridische opleiding met een zeer moderne inhoud: je kunt advocaat, rechter, officier van justitie of bedrijfsjurist worden.
HBO ICT en recht, kort HBO-programma LOI.
Wil je deze opleiding liever klassikaal volgen met subsidie vanuit de overheid? Deze opleiding is bestemd voor professionals die zich willen specialiseren in juridische vraagstukken rondom ICT en recht. Bijvoorbeeld voor managers van ICT-bedrijven, projectleiders, kwaliteitsmanagers, ICT-consultants, informatiemanagers en bedrijfsjuristen.
Recht en ICT Master en PhD opleidingen Opleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Met ingang van het studiejaar 2018-2019 zal de naam van deze master worden aangepast in IT-recht. Download brochure Download brochure Download brochure. Meer over deze opleiding. Masterweek Broerstraat 5 Meer informatie. Masterweek Broerstraat 5 Meer informatie. LLM in Recht en ICT Croho code.
Rechtsgeleerdheid: Internet, intellectuele eigendom en ICT Master's' degree programmes Master's' programme's' Vrije Universiteit Amsterdam.
Is het traditionele onderscheid in het recht tussen tastbare en ontastbare zaken, bijvoorbeeld elektronische, nog langer houdbaar? Nederlandse rechters zijn vooralsnog de enige in de wereld die diefstal van een virtueel object een masker hebben bestraft. Stel je eigen brochure samen. Algemene informatie over de master Rechtsgeleerdheid. Bekijk de algemene informatie over de master, zoals toelatingseisen, aanmelden, studeren in het buitenland, stages en andere afstudeerrichtingen bij de master Rechtsgeleerdheid. Master's' Evening Tuesday 4 December 2018. Inhoud van de studie. De masteropleiding Rechtsgeleerdheid duurt een jaar en vormt samen met de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid de klassieke juridische opleiding. Internet, intellectuele eigendom en ICT is een van de afstudeerrichtingen binnen de master Rechtsgeleerdheid.
eLaw en ICT-recht.
Een leergang over het jihadistische terrorisme vanuit minstens drie perspectieven: de ideologische grondslag van het jihadisme, de juridische aspecten van de strijd tegen het terrorisme en terrorisme in de context van de Internationale betrekkingen en Internationaal recht. Verschillende Internationale en Nationale dillemas zoals de mensenrechten versus veiligheid, strafrecht versus inlichtingenwerk, Realpolitik versus mensenrechten politiek, religie versus secularisme worden behandeld.
Specialisatieopleiding ICT-jurist ICTRecht Academy. Specialisatieopleiding ICT-jurist ICTRecht Academy.
De opleiding levert de jurist gespecialiseerde kennis en skills op het gebied van ICT en recht op binnen de civiele contracts en adviespraktijk. Deze opleiding is zowel toegankelijk voor advocaten als voor bedrijfsjuristen en levert 48 PO-punten op op adviseurniveau en 45 PO-punten op senior niveau.
Cursus ICT-contracten: de basis 6PO ICTRecht Academy. Cursus ICT-contracten: de basis 6PO ICTRecht Academy.
Hij is gespecialiseerd in internetrecht waar hij zich al sinds 1993 mee bezighoudt. Met zijn informatica-achtergrond richt hij zich graag op complexe technisch/juridisch ICT-vraagstukken en softwarelicenties met name open source. Zijn website Ius mentis is één van de populairste van Nederland over ICT en recht.
Juridische trainingen over internetrecht, privacy en ICT ICTRecht Academy. Juridische trainingen over internetrecht, privacy en ICT ICTRecht Academy.
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op gebied van ICT en recht. Schrijf je nu in. ICTRecht verzorgt een scala aan juridische trainingen, zowel voor de advocatuur als voor het algemeen technische publiek. Ook is het mogelijk om in-house trainingen volledig op maat te maken.

Contacteer ons